2 бр. пилешки бутчета
100 гр, пушен кашкавал
100 гр. настърган пармезан
бира
розмарин
мащерка
черен пипер
За гарнитурата:
2 домата
100 гр. пармезан
Отлепя се кожата от месото и се пълни с посочените продукти, бутчетата се поставят в тавата и се поръсват с подправките и малко пармезан , чието дъно е покрито с бира на 200 градуса за 40 мин.
За гарнитурата се издълбават 2 домата и се пълнят с пармезан!
Една проста, но много вкусна вечеря!
Здравейте! Добре дошли в света на един кулинар- аматьор. Приготвям всичко с удоволствие, като най-голямата ми страст и слабост са тестените изделия и по-специално- погачите. Няма нищо по-приятно от една домашно приготвена храна, споделена с любим човек! Преди година и половина открих моят начин на хранене, наричам така 90 дневната диета! Освен свалените килограми, подобрих културата си на хранене и разбрах, че човек може да е сит и да се наслаждава на храната, ядейки разделно!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар