около килограм свинско месо
1/4 ч.чаша вино
1 глава лук
2 моркова
доматено пюре
сол
червен пипер
чубрица
олио
Задушаваме лука и морковите, след като омекнат добавяме нрязаното на парченца свинско месо, задушаваме за още около 10 мин, добавяме виното и вода да покрие месото, оставяме да поври още 10 мин. добавяме доматеното пюре и подправките. Ако се наложи добавяме още малко вода, в зависимост от желаната гъстота, оставяме да къкри до готовност.
Здравейте! Добре дошли в света на един кулинар- аматьор. Приготвям всичко с удоволствие, като най-голямата ми страст и слабост са тестените изделия и по-специално- погачите. Няма нищо по-приятно от една домашно приготвена храна, споделена с любим човек! Преди година и половина открих моят начин на хранене, наричам така 90 дневната диета! Освен свалените килограми, подобрих културата си на хранене и разбрах, че човек може да е сит и да се наслаждава на храната, ядейки разделно!
сряда, 20 ноември 2013 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар