Една идеална, бърза и вкусна рецепта за пролетта, освен с лапад, може да се направи и със спанак и коприва, кой каквото има и обича.
Лапад 10-15 листа
5 яйца
200 гр. сирене
черен пипер
сол
олио
половин кофичка кисело мляко
3 стръка пресен лук
червен пипер
Запържва(или
се задушава) се лапада, с лука след което се добавят яйцата и сиренето
и подправки по желание. Сервира се с кисело мляко
Здравейте! Добре дошли в света на един кулинар- аматьор. Приготвям всичко с удоволствие, като най-голямата ми страст и слабост са тестените изделия и по-специално- погачите. Няма нищо по-приятно от една домашно приготвена храна, споделена с любим човек! Преди година и половина открих моят начин на хранене, наричам така 90 дневната диета! Освен свалените килограми, подобрих културата си на хранене и разбрах, че човек може да е сит и да се наслаждава на храната, ядейки разделно!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар